Gyviteatre-studija-logo

Užsiėmimai vaikams Vilniuje

Užsiėmimai Vilniuje prasidės nuo spalio mėnesio.

aktore-agne-levickaite

Teatras

Agnė Levickaitė – “GyviTeatre” įkūrėja, miuziklų autorė ir aktorė, diplomuota muzikinio teatro aktorė, profesionalaus komedijos teatro “Domino“ aktorė, lietuviškų serialų aktorė.
Užsiėmimų metu sužinosime, kas yra reikalinga geram atlikėjui, žvelgsime savo baimėms į akis, daug kursime ir analizuosime.
Pamokų metu mokysimės ir susipažinsime su pagrindiniais meninės raiškos instrumentais: vaidyba (emocinė atmintis, dėmesys, vaizduotė, improvizacija), balso valdymu (vokalinės technikos priemonės, scenos kalba) ir kūnu (choreografija, scenos judesys). Visus juos sujungsime kartu atlikdami aktorines, muzikines ir choreografines užduotis.
  • 3 – 6 m.
  • 7 – 10 m.
  • 11 – 15 m.
  • Individualios pamokos
Tel.nr. – 867422314
dovile-kersyte-baniene

Dainavimas

Dovilė Keršytė Banienė – profesionali aktorė, miuziklų aktorė ir atlikėja, kuri turi daugiau nei 16 metų patirties didžiojoje scenoje ir televizijos ekranuose, o taip pat, atliekanti pasirodymus su garsiais Lietuvos aktoriais, dainininkais!
Dainavimo pamokose lavinsite savo balsą, koncentraciją ir atmintį, susipažinsite su populiariaisiais žanrais, kartu su mokytoja ieškosite repertuarų, didelį dėmesį skirsite savo dikcijai ir artikuliacijai!
–   4 – 6 m.
–   7 – 10 m.
–   11 – 15 m.
–   Individualios pamokos
Tel.nr. – 867422314

Registracija į 2024/2025 metų užsiėmimus